Najnovšie recenzie zo sekcie Webkamery
- dobrá kvalita
- Full HD
- 70° záběr
- kvalita mikrofonu
- pro někoho USB-C, ale dá se řešit u starších PC redukcí
- Dobrá integrácia do Monitora/Docking station Lenovo ThinkVision
- Kvalita snímania v rôznych svetelných podmienkach
Kamera je úplne nefunkčná, zapne sa, pár sekúnd sníma, potom sa vypne a takto to pokračuje. Úplne nevyužiteľný produkt.
- nevie načitať QR kody
- malá s pekným dizajnom
- zobrazované farby, jas atď treba nastaviť
- Kvalita za túto cenu
Cena vs. kvalita, super
Cybvorne
- Mikrofón je súčasťou
- Neobsahuje štipec na ucytenie na vrchnú hranu monitoru
- Kvalitný tovar
- Ľahká manipulácia
- da sa nasrobovat na foto-stativ - ma standardny zavit
- Relativne nizka cena
- cakal som lepsiu kvalitu obrazu hlavne pri horsom svetle, ale na videocall to postacuje
Zmyslel som si koli video-hovorom (v ramci hladania novej prace, casto je prve kolo pohovoru formou videohovoru) ze chcem extrenu webkameru, aby som nemusel na pracovnom stole sachovat s notebookom ktory mam bezne zapojeny bokom, resp. aby som nevolal s mobilom.
Kamerku davam na jednoduchy fotostativ tak aby bola pred monitorom cca vo vyske oci volajuceho, takze pri rozhovore mi nebehaju oci hore-dole ako truhlikovi, co ma vzdy predtym iritovalo; ale pekne sa akoby pozerame do oci. Setup a tvar kamerky umoznuju pritom vidiet dost z tvare volajuceho na monitore za nou.
Akurat kvalitu som cakal lepsiu pri horsom svetle, ale na spomenuty ucel mi to staci, za tu cenu asi ok.
Tovar je super!!!
- Kvalitná kamera.
S produktom som spokojný.
- Full HD rozlíšenie
- pekné farby - farby snímania obrazu :D ale vlastne aj produktu samotného, keď sme pri tom: nenašiel by sa v zelenej alebo tyrkysovej alebo fialovej? To by bolo dokonalé :D
- úchyt o monitor umožňuje prichytiť o čokoľvek
- kĺb kamey, aj po prichytení je možné meniť uhol obrazu vo všetkých smeroch, čo je bomba
- dodaný kábel
- netreba inštalovať žiadne ovládače, funguje aj na služobnom notebooku, kde nie som admin
OK
- Občas padá z monitora ma slabé uchytenie
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »