Najnovšie recenzie zo sekcie Webkamery
Vynikajuci pomer cena/vykon...
- na vzhlad vyzera celkom pekne ale to je vsetko a cena nie 17€ ale 7€ by bolo stacilo
- zrkadlovy pohlad sa po nastaveni sam prepne naspet,obraz aby ste stale nastavovali podla svetla,prepnutie na auto zhorsi obraz,obrovsky softwer a je nanic ked kamera je na nic
vedel som ze to nebude bohvie co,ale ze to bude taky smejd som necakal
- dobrá cena,kvalita obrazu
- nemám
doporučujem
- spĺňa čo potrebujem za prijateľnú cenu
- neviem
sníma to vo fullHD a oproti iným konkurenčným výrobkom to má prijateľnú cenu.
- Svetelná citlivosť je fajn,USB Kompatibilita - žiadna inštalácia ovládačov,Citlivý mikrofon,vcelku dobre fotky či video ,a myslím aj cena je priaznivá,mne na obrazovke drží vcelku pekne oproti ostatným kamerám.
- Fotky nemá zle,no pri otvorení fotky po vyfotení na najvyššom rozlíšení to je trocha rozmazane aj ked fotka nieje nazoomovana
Na foto používam Cyberlink YouCam5 a tam sa dá pohrať pekne aj s jasom atd. a dá sa svetlo,odtiene nastaviť perfektne,len ta ostrosť fotiek je trocha na prd ,inak by som povedal že super, uchytenie na obrazovke je fajn,chvilku som sa stým babral no po doštelovaní kameradrží ako prizvárana a ešte mi nepadla,a ako som aj písal mikrofon je tiež fajn. Ja osobne s káblikom zatial nemám problem,no bedňu PC mám priamo na stole tak dlžka maa neovplyvnuje.
Myslím že pomerou Cena - Kvalita je asi vtejto cene jedna z top. A recenzie iných tiež vidím na pozitívne
- cisty obraz!!!!!!!!!!!!!!!
super!!!!!!!!!!!!!
výrobok je kvalitný a odporúčam všetkým
- kvalitny produkt,dobra cena,moznost priblizenia obrazu,posuv obrazu vertikal-horizontal s d.o.alebo klavesnicou
k ultra led 50pus6809/12,kvalitny produkt s uzitocnymi funkciami,dobry design,nenarusuje celkovy design s led tv,vrele odporucam
dobrá webkamera
- kvalita
ok
- Maly a funckny
- Zle sa pripevnuje na 50-ku Bravia 705b. Drahy.
bezproblemova vec, ktora robi co ma
- pomer cena vykon
- uchytenie na monitor je ozaj zle
za tu cenu fajn kamera, ale najlepsi obraz sa dosiahne pri dobrom osvetleni, skoda toho uchytenia mohlo byt urobene radsej ako klipsňa.Ale urcite na skypovanie odporucam.
jednoduchá inštalácia, zatial funguje dobre-
- možnosti odpovídají cene zboží
1. nákup
- jednoduchá inštalácia
- kúpil som ho k televízoru Samsung
výrazne výhodná cena produktu na trhu
- kvalitný obraz aj pri slabom osvetlení
- dobrý mikrofón
- krátky káblik (ako väčšina webkamier)
Výborná kamerka na telefonovanie, nemá síce auto-focus a nedá sa nastavovať do strán, na Skype to ale bohate stačí. Navyše vďaka UVC funguje bez problémov aj na Linuxe.
- 100%-ná spokojmosť
- Odporučam
- Nema
Je to paradna kamera aš na uchit na LCD Monitor ale inak som spokojni
- dizajn
dobrá kamera za dobrú cenu
- pekný obraz, dobrý zvuk
tovar som vybrala na základe recenzií a som veľmi spokojná. obraz je krásny, zvuk čistý. po pripojení najskôr nefungoval mikrofón, bolo treba sa trošku pohrať s nastaveniami, no potom už fungoval bez problémov. web kameru využívam na skypovanie a maximálne postačuje.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]