Najnovšie recenzie zo sekcie Webkamery
- za danú cenu slušný obraz
- (ne)kvalita obrazu pri horších svetelných podmienkach
- z výroby opačne zmontované telo kamery - logo bolo naopak (dá sa napraviť)
- spôsob zaostrovania - otočný krúžok odpadáva, stačí dolepiť kus pásky do závitu
- chýba LED signalizácia - aj to sa dá dodatočne dorobiť, plošný spoj počíta s osadením
Za cenu 30 euro som očakával viacej. Tento výrobok by mal mať nálepku "dorob si sám". Preto nedoporučujem tento model.
- Cena+kvalita za 26€ aj s poštovným
Dobry obraz a zvuk, dobra cena
- guľový čap, kt. umožňuje otočenie kamery ľubovoľným smerom
- full HD
- nič mi nenapadá
Kameru som si zakúpila kvôli online vyučovaniu cez covid-krízu. Značku A4 tech som si vybrala preto, že s ňou mám dlhodobo veľmi dobré skúsenosti. Ani tentoraz ma nesklamala. Za dobrú cenu ponúka full-hd. Klip na uchytenie sa mi zdá priemerný, ale účel splní. Mikrofón ok, určite o level lepšie ako vstavaný v ntb :-) Veľmi sa mi osvedčil guľový čap, pomocou ktorého môžem kameru otočiť ľubovoľným smerom - nielen hore-dole. Všimla som si, že to vôbec nie je bežné. Pre moje učiteľské potreby je táto kamera skrátka veľmi šikovná vecička a za veľmi príjemnú cenu.
- rýchly a intuitívny softver a spolahlivá aplikácia
- v tmavom prostredí skresluje farby a čierna velmi zrní
- bez našej reči nefunguje
nechce firma tovar kartu
- Ujde
- Kamera má krytku
S produktom som spokojná. Kvalitný ostrý obraz a dobrý zvuk.
Spĺňa všetko, čo som od produktu očakával.
- čistý obraz, širokouhlý, plug and play, okamžité použitie, kryt na kameru
- Celkom dobrý obraz, aj keď trošku širokouhlý
- V čase kúpi OK cena
- Mikrofón je ako u vačšiny kamier na časté videokonferencie s kolegami nepoužiteľný
Na bežné hovory umiestnená na veľkom monitore postačuje.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za doporučení kamery Niceboy Stream Pro.
Pěkný den,
Niceboy
- veľmi pekný obraz
- Hneď po odbalený vipadol objektív.Nedá sa dobre zaostriť.Nedriži na obrazovke. Proste lacní čínski šrot.
spokojnosť
- dlhý termín dodania
- Slušná kvalita obrazu
- Manuálne ostrenie nie je veľmi šikovne vymyslené
kamera funguje
- skvely obraz, rozlisenie, schopnost reagovat na svetelne podmienky
- digitalny zoom
- focus
- tato konkretna verzia je cinska a teda pise cinske znaky a potom c930 - iba kozmeticke cudo
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »